Rådyrkebab på tilberedt bålgrill

Rådyrkebab på spyd

Kebab er godt til meget andet end bare at kurere tømmermændene søndag formiddag ..

Hvis du går på jagt eller kende nogle, der gør, kan vi anbefale, at du prøver at give dig i kast med kebab fra vildt.
Du kan bruge kød fra mange dele af dyret alt efter om du laver det som spyd eller små stykker til pita, shawarma eller pizza.
På den måde får du også brugt mest muligt fra dyret.

Denne opskrift tager udgangspunkt i spyd.

Det du skal bruge:
– Kød fra vildt efter eget valg (hakket)
– Olie til stegning
– 1 tsk stødt ingefær
– 1/4 tsk stødt muskatnød
– 1/2 tsk stødt spidskommen
– 1/4 tsk stødt kanel
– 1/2 tsk stødte korianderfrø
– 1/2 tsk stødt sort peber
– 1/2 tsk stødt kardemomme
– Æg
– Lidt salt


Fremgangsmåde:

Mix krydderierne til din 7 spice blanding sammen.
Ælt din fars af vildt sammen med æg, din 7 spice blanding og lidt salt. Ælt det godt sammen og lad det gerne stå og trække lidt.
Tænd op i din FireFriend og afvent til stegefladerne er varme.
Imens kan du forme små kugler af din fars. Sæt dine små kugler på grillspyd og stege dem på stegekanten eller stegepladen på din FireFriend.

Læg dem i en et fladbrød og tilsæt dine ynglings grønsager. Du kan finde opskriften på fladbrød her: https://outdoorfriends.dk/fladbroed/

Indkøbskurv