udendørsliv

HVORFOR VENTE HELE UGEN PÅ FREDAG?


Vi har flyttet samtalekøkkenet ud under åben himmel og sat nærvær, de gode relationer og ro i centrum. Dermed ikke sagt, at der skal være stille, for en god fest er aldrig en dårlig idé.

Tag familien, vennerne eller tankemylderet med ud under åben himmel og tænd op i bålet og mærk hvordan tiden pludselig står stille.

Gratinerede øster tilberedt på FireFriend

SOM MORMORS GODE BRÆNDEOVNSKOMFUR


Det er som det brændeovnskomfur, min mormor altid lavede mad på.

Stegeflader som en udendørspande

Stegefladerne på din FireFriend giver dig en pande udendørs – bare større end din pande på komfuret. Stålet er fødevaregodkendt, så du kan lave mad direkte på stegefladerne og behøver derfor ikke, at bære dine potter og pander udenfor.
Smør blot et lag olie på stegekanterne, vi plejer at gøre det med et halvt løg – du kan se, hvordan under vores guides. Det er nemmere end det lyder.

Lidt som at skrue fra 1-9 på kogepladen

Stegekanten og stegepladen giver dig mulighed for, at have forskellige temperaturzoner, da stegekanten er i mindre direkte kontakt med ilden end stegepladen, som du kan placere lige over ilden.

Som en chief i egen have

Kun fantasien og erfaringen sætter grænser for, hvilken mad du kan lave på din FireFriend. Har du en god støbejernsgryde eller en kobbergryde, kan du uden problemer koge kartofler, lave sauce eller servere en suppe for familien på din FireFriend. Du kan tilmed også bage boller til børnene en lørdag morgen. Find inspiration i vores opskrifter under Community.

CORTENSTÅL – DER KAN VÆRE TVIVL OM UDTALEN MEN ALDRIG OM KVALITETEN


Cortenstål er et rusttrægt og vejrbestandigt konstruktionsstål. Når du lader cortenstål stå udenfor i både regn og sol, danner cortenstålet et rustlag, som udover at give et flot udtryk også nedsætter korrosionshastigheden 4-8 gange i forhold til blødt stål. Derfor ser du også mange konstruktioner i cortenstål. De gamle skibscontainere blev lavet i det, så holdbarheden af cortenstål er ikke til at tage fejl af.

Det er også derfor, at vores produkter er stålfarvet, når du modtager dem. Når du lader dem stå ude i dit uderum, vil de få det unikke patina-look, som er kendetegnende for cortenstålen.

MEGET MERE END EN BÅLGRILL


Det er så ærgerligt, når selskabet må trække indenfor, når natten banker på. Derfor er din FireFriend meget mere end en bålgrill. Den er også et bålfad, der giver hygge, varme og stemning.


Når du er færdig med din madlavning eller de dage, hvor du ikke gider lave mad, kan du nyde din FireFriend, som et hyggeligt bålfad uden at skulle bekymre dig om, om tusmørket falder på.

WoodMate i aftensol

TØRT BRÆNDE OG ET BORD TIL HYGGE OG MAD


Da langt det meste brænde kommer i længder af 24-26 cm, er vores WoodMate 55 cm. dyb, så du kan have præcis to længder brænde i. På den måde behøver du ikke skulle ud i skuret hver gang, du skal bruge nyt brænde. Eller have et skur for at kunne opbevare dit brænde. Det er altid lige ved hånden. Og så er brænde jo også ganske dekorativt i haven.

Til din WoodMate hører to bordplader – én i cortenstål og én i sennatræ. De to bordplader gør, at udover at du kan skifte udseende på din WoodMate, at du kan lade den stå ude under åben himmel året rundt, da du blot tager den øverste sennatræsbordplade af og lader cortenstålbordpladen blive i.

WoodMate som kaffebord
Indkøbskurv