Hvem er vi?


Personerne bag
Bag Outdoor&Friends står Marck og Sara. Vi har skabt Outdoor&Friends, da vi selv elsker at tilbringe tid udendørs sammen med vores venner og familie.

Stress af i naturen
Med Outdoor&Friends ønsker vi, at kunne give andre samme mulighed for at nyde at det at være udendørs og nyde naturen året rundt. Samtidig med at madlavningen bliver til noget socialt og anderledes.

En julegave som blev til lidt mere
Outdoor&Friends startede som en julegaveidé til et nært familiemedlem, som passer perfekt på talemåden “manden der har alt”. 
Vi startede i november og efter en hel del forslag, udskæringer i papflyttekasser, tegninger og en stue, som var fyldt med pap, havde vi en papmodel klar. Vi fandt nogle 2 mm. jernplader i noget overskudsjern og noget tykt 8 mm. fladjern og gik i gang. Efter en del svejsning, skæring og valsning af plader blev den første FireFriend født d. 23. december 2020 – “just in time”. 

Det var heldigvis en succes og den 25. december var vi inviteret på varm kakao og udendørshygge om den nye FireFriend, hvor vi nød den kolde eftermiddag og aften udendørs ved varmen fra FireFrienden. 
Det var ikke hensigten at FireFrienden skulle bære mere med sig og vi gik og puslede med andre projekter.

Efterhånden som flere af vores venner og bekendte så FireFrienden blev vi opmærksomme på, at det kunne noget. Vi er selv udendørsmennesker og elsker at lave mad udendørs, især hvis man kan lave lidt atypisk udendørsmad og ikke kun det traditionelle pølser og brød og netop dét er tanken bag FireFriendens stegeoverflader. 

Lidt tid gik og hen ad foråret 2021 startede vi for alvor op og gik ind i det med krum hals. Vi ville lave en grill, et bålfad, et pænt havemøbel og et udendørskøkken i ét og gøre det lækkert og nemt at bruge. Meget vand har løbet under broen siden.

Udendørstid og tid med venner og familie
Vores navn Outdoor&Friends kommer af de to ting, vi selv elsker at bruge tid på; venner og at være udendørs. Udover at være udendørsmennesker har vi en baggrund som henholdsvis jurist og maskiningeniør. Marck er derfor den, der med sin baggrund som maskiningeniør, har styr på det tekniske omkring produkterne, mens Sara er den, der holder skruen i vandet med det administrative og alt det kedelige. 

Vi glæder os til at tage jer med på vores spændende rejse og vi håber I vil følge med!

Marck og Sara

Indkøbskurv